ŠKORO: “Nitko neće napustiti Domovinski pokret”

Vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro izjavio je večeras za dnevnik.hr da “neće nitko napustiti brod Domovinskog pokreta”.

“Mi smo napravili čudo. Imamo 16 mandata. Koji žetončići će pristupiti Andreju Plenkoviću i njegovoj trgovačkoj koaliciji ne znam. Vidjet ćemo, ja vjerujem da to među nama neće napraviti nitko”, istaknuo je, ističući kako je indikativno da Plenković “ima manje glasova, a više mandata”.

Kao treća politička snaga ima pravo na potpredsjedničko mjesto. “Mi ćemo raditi ono što mislimo da je najbolje, a to je nastaviti inzistirati na strukturalnim reformama koje su bitne. Ja vjerujem da i ova nova vlada i saborska većina neće biti u stanju provoditi one prave i istinske reforme koje su važne. Sve će to biti na razini kozmetike i održavanje koalicije da bi se ostalo na vlasti”, kazao je Škoro, koji upozorava da Hrvatsku čeka teška kriza. “Blagajni će nedostajati milijarde svaki mjesec”.

Ne bi ga, kaže, začudilo da Vlada novac uzme iz mirovinskih stupova. “Ja sam svašta doživio u poduzetničkom svijetu, to su sve situacije koje se događaju zahvaljujući činjenici da živimo u zemlji u kojoj je poduzetništvo na niskim granama. Čini mi se da ova Vlada nema za to rješenje, oni nisu poduzetnici”, dodao je Škoro.

Komentiraj