SKANDAL, UEFA I REAL Čeferin: ‘Florentino Perez je idiot i rasist’!

Autor:

screenshot/The Objective

Španjolski list The Objective objavio je transkript poruka između predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina i bivšeg predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Luisa Rubialesa


Slovenac koji vodi europski nogomet u tim se porukama koristi skandalozno nedopustivim rječnikom na račun predsjednika madridskog Reala, Florentina Pereza.

Kako piše Objective, sve se odvijalo 2019. Dakle u doba onih prijepora oko utemeljenja Superlige koji su najbogatiji klubovi silno željeli, a UEFA joj se još silnije i uspješno usprotivila.

Rubiales se Čeferinu žali kako ga španjolski mediji dovode u tešku situaciju, povezuju s Čeferinom i guraju u sukob s Perezom, forsiraju javni stav o Superligi. Šef UEFA-e ga tješi.

The Objective tvrdi da je dio razgovora tekao ovako:

Čeferin: “Ne brini se, uvijek ću biti na tvojoj strani. U dobroj smo poziciji, ako želiš, mogu porazgovarati s Florentinom“.

Rubiales: “Ne mogu imati Pereza i Tebasa u Španjolskoj na suprotnoj strani. Perez je ponosan čovjek. To će biti nemoguća pozicija za mene“.

Čeferin: “Ne zaboravi, imam i ja ponosa, ne želim ni ja razgovarati s njim. Učinio bih to samo radi tebe. Perez je idiot i rasist! Ne moraš smirivati situaciju zbog mene. Želim samo da si ti u jakoj poziciji“.

Rubiales se, prema pisanju The Objectivea Čeferinu žalio i kako mu predsjednik La Lige Javier Tebas zagorčava život napisima protiv Rubialesa iz medijskih kuća koje ‘Tebas drži u džepu i plaća da pljuju po njemu’.

ALEKSANDER ČEFERIN ‘Zbog Superlige sam dobio izravne i neizravne prijetnje, ali i ponudu da pristupim na drugu stranu’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.