SINČIĆ “Najznačajniji uspjeh što je Živi zid postao europarlamentarna stranka”

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić obratio se pristašama u nedjelju navečer video prijenosom putem facebooka poručivši kako je “danas veliki dan jer je Živi zid postao europarlamentarna stranka, što je jedan od njegovih najznačajnijih uspjeha”, te najavio da slijedi “početak totalne demontaže bankarsko-političkog uhljebničkog sustava”.

Podsjetio je kako Živi zid djeluje od 2011. i dugo mu je trebalo da postane parlamentrana stranka, a sada je i europarlamentarna stranka. Imamo potpise za referendum o prestanku financiranja političkih stranaka iz državnog proračuna i ta priča ide dalje, najavio je Sinčić u video prijenosu.

Stožera za doček izbornih rezultata nemamo niti nam treba, rekao je Sinčić i medijima poručio da predizbornu kampanju Živog zida nisu pratili niti dolazili na konferencije za novinare, pa da ne zaslužuju ni biti s njima.

“Kako vi nama, tako mi vama”, poručio je Sinčić medijima burno pozdravljen od okupljenih članova i simpatizera kojima je zahvalio na angažmanu i potpori.Hrvatska se budi, demontaža establishmenta počinje. HDZ i SDP mediji čine velikima, a kad bi nad njima provodili cenzuru kako što to čine nad Živim zidom onda ne bi bile velike stranke, nego tamo gdje i pripadaju – u ropotarnicu povijesti, ustvrdio je.

Glavni tajnik i nositelj liste Živog zida Tihomir Lukanić rekao je da ako je medijima važnije kakve trepavice ima predsjednica Republike ili s kime provodi noći od toga da je građanska inicijativa skupila više od 350.000 potpisa, onda Živi zid ima obavezu pružati istinite informacije, izgraditi svoje medije kroz društvene mreže i video kanale i obavještavati ih na ispravan način.

“Ako mediji namjeravaju i dalje lobotomizirati cjelokupan ne samo hrvatski narod, nego i ‘world wide’, pozivamo sve mlade ljude i youtubere koji prate društvene mreže Živog zida da okrenu poglede prema nama, jer u iskrenim ljudima mogu naći istinite informacije”, kazao je Lukanić.

Komentiraj