Sin Davora Gopca u novom spotu grupe Kojoti

Nakon hvaljenog četvrtog studijskog albuma “Sve je pod kontrolom?” objavljenog u ožujku ove godine, te nizom singlova kojim su promovirali novi album, grupa Kojoti je ovih dana predstavila novi singl i video spot za pjesmu Oprosti što te volim u kojem naslovne uloge imaju Vili Gobac, sin Davora Gopca, frontmana grupe Psihomodo Pop, te Pia Vrdoljak, kćer glumice Gorane Marin, supruge pjevača grupe Kojoti Alena Marina.

“Ta pjesma nam je od početka bila centralna stvar s novog albuma i jako nam je bitna tako da smo režiju prepustili najboljem redatelju, a to je oduvijek bio Radislav Jovanov Gonzo. – izjavio je frontman grupe Alen Marin. “Kako kaže naziv pjesme ovo je samo vizualna asocijacija na puno mladih, pa i starijih  parova koji se vole, kako se već vole. Kao da  su stalno  u tom obostranom začaranom krugu ljubavi, ljubomore, strasti  i mržnje. Teško im je bit zajedno, a ne mogu jedan bez drugog.” – izjavio je redatelj spota, Radislav Jovanov Gonzo.

Nakon brojnih festivalskih nastupa ovoga ljeta po Hrvatskoj, BiH i Srbiji (gdje su nastupili pred više od 100.000 posjetitelja na Belgrade Beer festu), pravu veliku promociju aktualnog albuma “Sve je pod kontrolom?”, spremaju 25. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. “Na koncertu će osim Kandžije biti još puno gostiju, ali to neka bude iznenađenje. Bit će spektakl i publika će dobiti porciju od dva sata žestokog rock’n’rolla. Bend koji će svirati prije nas su riječki Turisti, sastav u kojem je glavni autor legendarni Vava iz Laufera.” – otkrio je Davor Viduka koji se nakon izlaska iz grupe Kawasaki 3P u potpunosti posvetio radu sa grupom Kojoti. Uz sve nabrojano na njihovom nastupu 25. listopada u Tvornici kulture počinje i snimanje dokumentarnog filma o grupu Kojoti kojega će režirati Jadranko Pongrac, zapažen po filmu „Oči u magli“ o poznatom hrvatskom pioniru nezavisne diskografije Zdenku Franjiću.

Komentiraj