Potpredsjednik Mosta i predsjednik zastupničkog kluba te stranke Miroslav Šimić prvog dana sljedeće godine napušta Sabor. Odluku je prokomentirao u nedjelju za Dnevnik.hr.

“Nije to neka specijalna vijest. Moja je odluka bila i ranije, a s njom su bili upoznati i čelnici Mosta, da planiram odraditi jedan mandat u Saboru i nakon toga se vratiti u realni sektor. Dobio sam ponudu pa ću Sabor napustiti nešto ranije jer mislim da ne mogu kvalitetno raditi oba posla istovremeno”, kazao je Šimić i dodao da napušta Sabor, ali ne i Most.

“Ideje Mosta su mi jako važne u životu i želim pomoći stranci da se i dalje razvija. I dalje ću raditi kao potpredsjednik Mosta, a svojim znanjem želim i dalje pridonijeti rastu ideje te stranke”, rekao je Šimić. Na pitanje je li svojim odlaskom iz Sabora iznevjerio birače, Šimić kaže da vjeruje da nije, ali da će birači sami procijeniti je li iznevjerio.

Kaže da u stranci postoji dosta kvalitetnih ljudi koji bi ga mogli zamijeniti, no s njihovim imenima još uvijek ne želi u javnost dok se to ne raspravi na Predsjedništvu Mosta.

Komentiraj