Šibenik oduzeo kapetansku vrpcu Martinu Vukorepi

Martin Vukorepa više nije kapetan Šibenika. Uprava kluba odlučila je 24-godišnjem stoperu oduzeti kapetansku vrpcu nakon što je 12. lipnja pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću u Tisnom.

Tom prilikom je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem, prešao u suprotnu prometnu traku i sudario se s vozilom kojim je upravljao 35-godišnjak. Obojica su u sudaru teže ozlijeđena. Istragom je utvrđeno da je Vukorepa imao koncentraciju od 1,10 promila alkohola u krvi. Protiv njega je podnesen prekršajni nalog zbog prekoračenja brzine i vožnje pod utjecajem alkohola, a izvješće o nesreći proslijeđeno je Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku

Uprava kluba je najavila da će, nakon samoizolacije u koju je upućena jer je trener Krunoslav Rendulić bio pozitivan na koronavirus, obaviti dodatne razgovore s Vukorepom te povući dodatne mjere kako bi nadoknadili štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima.

Vukorepa je član kluba sa Šubićevca od 2012. godine te je u 143 nastupa postigao 12 golova. Predvodio je Šibenik do vodeće pozicije u Drugoj HNL u trenutku prekida prvenstvena čim su nakon osam godina izborili promociju u HT Prvu ligu.

Komentiraj