Severina optužila školu za zlostavljanje sina Aleksandra, iz škole poručuju da se radi ‘o fikciji’

Pjevačica Severina Kojić u četvrtak je na konferenciji za novinare, na kojoj je najavila početak svoje turneje, optužila školu koju pohađa njen sin Aleksadar za zlostavljanje djezteta. Ona, naime, tvrdi kako su učiteljice njenog dina zaključale u školu dva sata te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom, Igorom Kojićem.

“Dešavaju mi se u životu jako teške stvari s obzirom na situaciju s mojim djetetom i suprugom. U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nisam mogla doći po njega”, rekla je Severina.

“S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete. Ja sam im poslala i ispričnicu jer sam od plesnih probi imala malu ozljedu. Do danas me nitko iz te škole nije nazvao, dobijam i dalje prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Prepao se, mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi. Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu, i prijetile su mu da će dobiti batine ako se ustane sa stolice”, ustvrdila je pjevačica, te pritom dodala da joj bivši partner, inače Aleksandrov otac, Milan Popović zagorčava život.

“Sve ovo se dešava jer mi je otac djeteta uz pomoć Centra za socijalnu skrb i još nekih ustanova rekao da će mi uzeti dijete koje sa mnom živi od rođenja. On je uzeo Ratka Mačeka koji je mojoj prijateljici rekao da su napravili sve da mi se oduzme dijete, to je bilo prije nekih dvije godine. Navodno, moram reći navodno, pa vi novinari možete napisat da ste čuli od susjeda – Milan Popović je platio kampanju Milana Bandića, a škola je pod gradskom upravom”, kazala je.

Severinine tvrdnje o zlostavljanju djeteta komentirala je ravnaeljica škole Ljiljana Klinger. “Ja to nisam vidjela. Naravno da je to sve fikcija, ali vodi se niz procesa i budući da se radi o djetetu, vama je jasno da ću se suzdržati od izjava”, poručila je.

Komentiraj