Schwarzenegger za Božić poklonio kućice ratnim veteranima koji su beskućnici

Arnold Schwarzenegger poklonio je za Božić 25 malih kuća ratnim veteranima iz Kalifornije koji su beskućnici. Tih 25 kućica postavljeno je u Los Angelesu a tv postaja Fox 11 objavila je kako je Schwarzenegger donirao 250 tisuća dolara kako bi se kupile te kućice.

„Fantastično je provesti neko vrijeme s našim herojima i poželjeti im dobrodošlicu u njihovim novim domovima“, objavio je slavni 74-godišnji glumac na Twitteru.

„U ekstazi sam. Za mene, ovo je najljepši božićni poklon. Osjećam se dobro kada dajem nešto zemlji koja je meni dala sve. Uspio sam samo zahvaljujući Americi i uvijek je divno dati nešto zauzvrat“, izjavio je Schwarzenegger koji je sve to napravio u suradnji s organizacijom „Village for Vets“.

Njegov sin Patrick kazao je tim povodom: „Znate, ovim veteranima dugujemo sve. Oni su žrtvovali svoje živote, svoje obitelji, svoju budućnost, zbog nas i naše slobode“.

Schwarzenegger je od 2003. do 2011. godine bio guverner Kalifornije. U kolovozu ove godine često je bio u medijima kritizirajući one koji su odbijali nositi maske u vrijeme pandemije koronavirusa.

Komentiraj