Film & glazba
Decoration icon

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson nije na društvenim mrežama jer ima preosjetljiv ego

Autor:

Promo

Društvene mreže omogućile su nam da se „zbližimo“ s filmskim zvijezdama koji ih također koriste ali do takvog prijateljstva neće doći u slučaju glumice Scarlett Johansson. Zvijezda filma „Black Widow“ ne koristi društvene mreže i to zato jer je njen ego preosjetljiv. O tome je govorila gostujući u podcastu “The Skinny Confidential Him & Her” gdje je rekla „Ne mogu. Moj ego je preosjetljiv. Ne mogu se nositi s time. Moj mozak je preosjetljiv. Ja sam poput osjetljivog cvijeta“.

Scarlett Johansson pokušala je biti dio društvenih mreža ai je nakon samo tri dana ugasila svoj Instagram račun. „Potrošila sam 20 minuta gledajući Instagram stranicu nekog tko je radio za mog prijatelja. Shvatila sam da ima pit bulla, dvije kćeri, te da živi u Burbanku. Rekla sam samoj sebi ‘Molim? Upravo sam uzalud potrošila 17 minuta vremena’. Osjećala sam se kao da se moram preseliti u Kaliforniju, naći određenog psa, te promijeniti svoj život“, prepričala je glumica koja je zaključila kako se osjećala jako loše jer je beskorisno pratila nečiji život te je shvatila da se treba maknuti s društvenih mreža.

Jedini način da pronađete ovu glumicu na društvenim mrežama jest da pratite njenu kompaniju The Outset koja proizvodi kreme za zaštitu kože. „Volim čitati komentare korisnika a onda to objavljujem na TikToku“, izjavila je Scarlett Johansson. TikTok joj je zabavan tako da se ponekad, na poslu, zna zaigrati tako da izgleda kao „trogodišnje dijete s maminim mobitelom koja je potpuno uvučena u to“.

U posljednje vrijeme ona je govorila i o tome kako je u posljednjih 20 godina, od uloga u filmovima „Izgubljeni u prijevodu“ i „Djevojka s bisernom naušnicom“, postala seks bomba. „Imala sam 18, 19 godina, otkrivala svoju ženstvenost, i učila o svojoj poželjnosti i seksualnosti,” rekla je Scarlett Johansson u prosincu 2022. “Kao da sam se pripremala da, na neki način, budem ovo što nazivate tipom seks bombe. Glumila sam drugu ženu, predmet žudnje, i odjednom sam se našla u ulogama iz kojih se nisam mogla izvući.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.