SAPONIA Linija proizvoda ‘Lifestyle’ osvojila i lijepu Antoniju Stupar Jurkin

Saponia

Nova Saponijina linija proizvoda ‘Lifestyle’ osvojila je lijepu voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin.

Ljepota pretočena u novu ‘Lifestyle’ liniju proizvoda, namijenjenu svima onima koji vole uživati u lijepim stvarima i životu, od kojeg uzimaju samo najbolje te ne pristaju na kompromise. Antonija Stupar Jurkin je uspiješna voditeljica, voljena supruga i brižna majka, no prije svega iznimno odlučna i sposobna mlada žena koja s nevjerovatnom lakoćom balansira između brojnih poslovnih obaveza i privatnog života, pritom ne zaboravljajući ostaviti vremena za sebe.

Misleći na užurbanost života, posebna pažnja je posvećena razvoju kvalitetnih formulacija linije ‘Lifestyle’ i atraktivnih mirisnih kreacija.

Tako se za najviši nivo čistoće i briljantnu bjelinu pobrinuo Faks helizim Lifestyle, dok je Ornel Lifestyle zadužen da probudi sva osjetila kroz jedinstven i atraktivan miris, uz rezultat najmekše i najmirisnije odjeće.

Nila Ultimate Care Lifestyle je linija tekućih deterdženata za osjetljivo rublje, posebno formulirana da pruža vrhunsku njegu i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta.

Kako su kuhanje kod kuće, blogovi o hrani i zdrava prehrana koju vežemo uz kvalitetan način življenja danas dosegli ogromnu razinu popularnosti, kreiran je novi Likvi Lifestyle deterdžent.

Arf Lifestyle, univerzalno sredstvo za čišćenje garantira samo sjaj i ugodan miris, baš poput Bis Lifestyle premium osvježivača prostora.

Komentiraj