SA SUZAMA U OČIMA Emotivan oproštaj Karoglana i Jakobušića s igračima: Na odlasku rekli samo jednu riječ

Autor:

Screenshot/Facebook

Od jučer, Lukša Jakobušić više nije predsjednik Hajduka, a Mislav Karoglan više nije trener Hajduka. Jakobušića je smijenio NO, a nakon toga je Karoglan potpisao sporazumni raskid ugovora. Kulminacija je to krize u kojoj se našao Hajduk nakon četiri uzastopna poraza kojima su upropastili jednu od najboljih sezona posljednjih godina. 

Krajem sezone Hajduk bi trebao dobiti novog predsjednika, a do tada će tu funkciju obnašati Marinka Akrap, a Karoglana će, za sada privremeno, zamijeniti njegov pomoćnik Jure Ivanković.

Hajduk je danas na društvenim mrežama objavio i video u kojem se vidi oproštaj Jakobušića i Karoglana od igrača. Dvojac na odlasku bio je vidno emotivan, a i po licima pojedinih igrača se vidi kako im nije svejedno što odlazi čovjek koji ih je doveo u klub (Perišić, Livaja, Lovre Kalinić, Brekalo…)

Navijači su bijesni na ovaj potez Hajduka, mnogi se ljute što je baš Jakobušić prvi otišao. Tvrde da je on jedini radio ispravan posao.

“Tužno… najmanje kriv u ovom svemu.. digao Hajduk u navijačkom puku i marketinški kao ni jedan do sada.. jedina zamjerka što je smijenio Dambrauskasa i doveo Karoglana početnika… trebao je davno smijeniti sportskog direktora i dovest čovjeka struke”

“Tišina i pogledi igrača i Lukše govore sve…”

“Veliko hvala gospodinu i naklon!”

“Smjeniti nadzorni odbor i vratiti gospodina!”, samo su neki od komentara.

SAVEZ BEZ MILOSTI Hajduk zbog divljanja Torcide na Poljudu dobio jednu od najtežih kazni u povijesti HNL-a

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.