EPA

RUŽAN RASTANAK S BARCOM Neymaru PSG jamči novac, status prve zvijezde i obećanje

Dosadilo mu je biti u sjeni najvećeg nogometaša današnjice Lionela Messia a i startni honorar od 30 milijuna eura pod pariškim zvjezdanim nebom su sasvim dovoljni razlozi da se spakiraju koferi i Camp Nou zamijeni Parkom prinčeva.

Ali to nije sve, kao u reklami. Kako otkriva gol.dnevnik.hr citirajući provjerene izvore, spekulira se kako je jedan od glavnih razloga zašto je Neymar prešao u PSG, osim, jasno, novca koji je prvi i ključan razlog, taj što su mu Parižani obećali lakše osvajanje Zlatne lopte France Footballa. PSG i francuski list u odličnim su odnosima, pa se iz toga mogu izvući raznih zaključci.

Rastanak s Barcom nije posut ružinim laticama. Dojučerašnji suradnici će se, vjerojatno prije nego na travnjaku, vidjeti i na sudu. Neymar planira prijaviti Barcelonu FIFA-i, javlja Sky Sports.
Nakon što je postalo jasno da Neymar prelazi u PSG uz odštetu od 222 milijuna eura, Barcelona je odbila isplatiti Brazilcu specijalni godišnji bonus od 26 milijuna eura, koji je dogovoren kod sklapanja novog ugovora krajem prošle godine. Ni med cvetjem ni pravice.

Komentiraj