facebook.com

ROVINJ BEACH POLO CUP Frontmen britanskog benda Spandau Ballet održava koncert 20. svibnja

Jedinstveno sportsko i turističko događanje Rovinj Beach Polo Cup i ove će godine u razdoblju od 18. do 21. svibnja ugostiti svjetski jet-set koji će, osim u vrhunskim utakmicama, moći uživati i u bogatom zabavnom programu.

Ime koje se ove godine posebno ističe je Tony Hadley, bivši frontmen svjetski poznatog britanskog benda Spandau Ballet, koji će održati koncert u subotu, 20. svibnja. Koncert će se održati u prostorima bivše duhanske tvornice u Rovinju s početkom u 22 sata, a publika će se moći uživati u njihovim najvećim hitovima kao što su Gold, True i mnogi drugi.

Tony Hadley je istaknuo kako mu ovo nije prvi susret s hrvatskom publikom.

“Bio sam u Hrvatskoj mnogo puta, kako sa svojim kolegama iz grupe, tako i samostalno. Zemlja je jednostavno predivna, a publika s kojom sam se susretao bila je iznimno gostoljubiva i imala je odličnu vibru. Jako me veseli što ću vas sve ponovno vidjeti u svibnju”, najavio je.

Vruću atmosferu nakon koncerta nastavit će Luca Montecchi, hrvatski DJ koji je surađivao sa svjetski poznatim imenima poput Umeka, Silvana Delgada i još mnogih drugih. Luca Montecchi jedan je od najboljih hrvatskih DJ-a, a svoju uspješnu, dugogodišnju karijeru gradio je u najpoznatijim klubovima diljem hrvatske obale.

Ulaznice za koncert već su u prodaji i dostupne su na prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr.

Za više informacija o Rovinj Beach Polo Cupu posjetite www.croatiapolo.com.

Komentiraj