Robert Pattison ne voli ni teretanu ni dijete, “jednom sam dva tjedna jeo samo kuhani krumpir”

Autor:

TENET
Robert Pattinson

Warner Bros.

Robert Pattinson poznat je kao ljepotan kojem nikada nije bio problem dovesti svoje tijelo u pravu formu za potrebe filmske uloge, dovoljno je pogledati njegovu naslovnu ulogu u filmu „Batman“. Međutim, on je glasni protivnik nametanja tjelesnih standarda za muškarce te tvrdi da se to radi na podmukao način, kako u Hollywoodu, tako i izvan njega.

„Dovoljno je da pazite na unos kalorija pa da to postane iznimno ovisno, toliko da ne shvaćate tu podmuklost, sve dok ne postane prekasno“, izjavio je Pattison za magazin ES. On je dodao kako nikada nije imao problema sa svojim tjelesnim izgledom ali kaže kako je „probao svaku popularnu dijetu koju možete zamisliti“. Tako je rekao „Jednom prilikom nisam ništa jeo dva tjedna osim kuhanog krumpira i himalajske ružičaste soli. Očito je da te to čisti, definitivno gubite težinu“.

Navodeći kako će ove godine probati „consistency diet“, dijetu koja djeluje na duge staze uz sporo gubljenje kilograma, Pattison je govorio i o ostalim dijetama koje je probao, uključujući keto dijetu. „Pomislio sam – evo dijete gdje mogu jesti sir i mesne nareske cijelo vrijeme. Ali nisam shvatio da nakon toga ne mogu popiti pivo jer time ta dijeta gubi svrhu“.

Pattinson je prije znao govoriti o načinu na koji vježba, a ponekad i ne vježba, naročito za potrebe filma „Batman“. „Mislim da ako vježbate cijelo vrijeme postajete dio problema. Postavljate pravilo koje će te provoditi cijelo vrijeme. A to u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća nitko nije radio. Čak ni James Dean. Ja sam jako malo vježbao“. Kasnije je priznao da ta izjava mnogima nije dobro sjela. „Uvijek sam mislio da je neugodno pričati o tome kako i koliko vježbaš. Glumiš Batmana. Moraš vježbati“. Za magazin ES rekao je kako je došao u probleme jer je rekao da ne vježba. „Čak me je i moj trener pitao ‘Zašto si to rekao?’“.

Slijedeći film Roberta Pattisona biti će „Mickey 17” koji režira Bong Joon-ho, poznat po filmu „Parazit“. Očekuje se da će film doći u kina u ožujku 2024. godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.