Rijeka – Hajduk, početne postave

Od 19 sati na Rujevici počinje posljednji susret osmog kola Hrvatski Telekom Prve lige u kojem se u derbiju sastaju Rijeka i Hajduk.

Bit će to 154. susret ove dvije momčadi, a zasad je uspješniji klub s Poljuda koji ima 57 pobjeda, 53 puta nije bilo pobjednika, a Rijeka je slavila u 43 navrata.

Bili u derbi ulaze s drugog mjesta ljestvice s bodom zaostatka za vodećim Dinamom dok je Rijeka trenutno sa šest odigranih utakmica na šestom mjestu s 11 osvojenih bodova.

Domaćini danas ne mogu računati na Punčeca koji ima kartone, a zbog ozljeda u konkurenciji nisu ni Kvržić, Raspopović i Čolak dok su kod gostiju suspendirani Caktaš i Jradi, a zbog bolesti ili povreda nema Eduoka i Vučura, a novi napadač Bulos nije doputovao na Kvarner.

Večerašnji derbi će suditi Fran Jović iz Zagreba, a pomagat će mu Ivica Modrić (Zagreb), Goran Pataki (Đakovo) i Goran Loprac (Sladojevci) dok su dopunski suci Dario Bel (Osijek) i Ivan Vučković (Zagreb). Delegat utakmice je Ante Vučemilović iz Osijeka, kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca, a časnik za sigurnost ispred HNS-a je Vlado Dominić.

Igor Bišćan i Damir Burić su se odlučili za sljedeće početne sastave:

Ljestvica:

Komentiraj