Riječki kazališni umjetnici i građani na zajedničkoj vožnji

HNK Ivana pl. Zajca

Svjetski dan kazališta (27. ožujka) će se u Rijeci obilježiti i besplatnom autobusnom vožnjom od 9.30 do 10.30 sati. “Kazališni“ autobus će u to vrijeme voziti na relaciji Jelačićev trg- Žabica – Trsat – Jelačićev trg.

Riječ je gradskom autobusu oslikanom prizorima iz poznatih riječkih predstava, kojima se, naravno, promovira program HNK Ivana pl. Zajca – dramski, operni, baletni te koncertna sezona.

Na prvu vožnju uputit će se i riječki kazališni umjetnici: Olivera Baljak, Dražen Mikulić, Tanja Smoje, Jasmin Mekić, Jelena Lopatić, Dean Krivačić, Anastazija Balaž i Nikola Nedić iz Hrvatske drame, Ivna Bruck, Serena Ferraiuolo, Lucio Slama, Bruno Nacinovich, Giuseppe Nicodemo, Mirko Soldano, Leonora Surian Popov i Toni Plešić iz Talijanske drame, Ivana Srbljan i Dario Bercich iz Opere te Michele Pastorini, Marta Kanazir, Daniele Romeo, Andrei Koteles, Cristina Lukanec, Hugo Rodrigues, Ksenija Krutova i Nika Lilek iz Baleta.

Svi će se građani tijekom vožnje moći družiti s riječkim umjetnicima, popričati s glumcima, pjevačima i plesačima, iz prve ruke doznati novosti iz riječkog “Zajca“…

Komentiraj