Rasprodane sve dostupne ulaznice za dvoboj Osijeka i Hajduka

Iz NK Osijek su obavijestili da su rasprodane sve dostupne ulaznice za susret 29. kola HT Prve lige u kojem će u nedjelju od 19:30 Bijelo-plavi u Gradskom vrtu dočekati Hajduk. Riječ je o 8.564 ulaznice što je polovica kapaciteta stadiona. Zaštićena prodaja karata je počela u ponedjeljak, a danas u podne na tržištu se našlo preostalih oko 400 ulaznica koje su brzo pronašle svoje vlasnike. Cijene ulaznica su se kretale od 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribine Zapad dolje i Zapad gore te 50 kuna za Ložu.

Klub iz Gradskog vrta se za ovaj dvoboj odlučio pustiti u prodaju 50% kapaciteta stadiona što znači da navijači za ulazak ne trebaju EU covid potvrdu. Prema trenutno važećoj odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske klub može u prodaju pustiti kompletan kapacitet i u tom slučaju svi posjetitelji moraju imati EU covid potvrde ili može izabrati da kapacitet bude ograničen na 50% svake tribine i tada navijači ne moraju imati EU covid potvrde kako bi ušli na stadion.

Također prednost pri kupnji karata imali su oni navijači koji su pohodili domaće utakmice Bijelo-plavih protiv Dinama ili Gorice čime se značajno onemogućilo navijače Hajduka da dođu do ulaznica za tribine koje su predviđene za domaće simpatizere. Osim toga iz Osijeka su naznačili da iz sigurnosnih razloga ulaz na tribine Istok, Zapad dolje i gore te Jug neće biti dozvoljen s obilježjima gostujuće momčadi.

Podsjećamo da su ranije ove sezone u Gradskom vrtu rasprodane sve dostupne ulaznice i za susret 25. kola HT Prve lige u kojem su se sastali Osijek i Dinamo. Zbog epidemioloških ograničenja tad je stadion mogao biti popunjen maksimalno 40% odnosno prodalo se 6.852 ulaznice.

Komentiraj