RAJKO OSTOJIĆ: “Bernardić će briljirati na sučeljavanju”

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić u četvrtak je komentirao parlamentarne izbore koji se održavaju 5. srpnja, a osvrnuo se i na predsjednika stranke Davora Bernardića i sučeljavanja s ostalim kandidatima.

Članovi HDZ-a danas su stigli u Vladu na stranački sastanak. “Danas na blagdan Tijelova kada Vlada ne postoji, nepoznati ljudi, prijatelji Andreja Plenkovića ulaze u Vladu umjesto u prostorije HDZ-a, ovo izgleda na Sjevernu Koreju”, rekao je Ostojić za N1.

Poručuje da Bernardić ne strahuje od sučeljavanja s Andrejem Plenkovićem. “Mi smo ozbiljna stranka, imamo razrađen program unaprijed. Davor Bernardić je pristao na sučeljavanje na dvije televizije s jasnim planom koji imamo već 10 dana, nedopustivo je da ga zbog straha i panike premijer u ime HRT-a poziva, procijenit ćemo gdje je Bernardić taj dan, imamo li resursa. Bernardić ne bježi od sučeljavanja, iznenadit ćete se kakvo će ono biti. Naravno da može parirati Plenkoviću u sučeljavanju, HDZ je napokon shvatio da ide u oporbu, a Branko Bačić da će biti saborski zastupnik”, rekao je Ostojić i najavio da će Bernardić na sučeljavanjima – briljirati.

Komentiraj