PUŠNIK OPREZAN UOČI SPLITA Lokica: “Hajduk je bolji, ali ne idemo na Poljud skinuti gaće”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Dvanaesto kolo HNL-a sutra zatvaraju Hajduk i Split od 17 sati na Poljudu. Susret su najavili treneri Marijan Pušnik i Vjekoslav Lokica.

Iako je Split posljednji na tablici i 20 prvenstvenih utakmica ne znaju za pobjedu, Pušnik ističe kako neće unaprijed upisati tri boda svojoj momčadi. “Treba se protiv svakoga potrudutu. I prije Cibalije upozorio sam igrače na zakon velikih brojeva. I Split mora jednom osvojiti bodove, ne daj Bože protiv nas”, rekao je Pušnik.

Najavio je kako će Hajduk od prve minute krenuti napadački, što je teško jer većina hrvatskih momčadi igra zatvoreno. “Split je opasan iz prekida, ali mi želimo dobru i borbenu igru, želimo doći do pobjede pred našom publikom”, dodao je.

Što se tiče igračkog kadra, Pušnik kaže kako je derbi protiv Dinama uzeo svoj danak. “Franck Ohandza neće biti na raspolaganju još najmanje sedam dana, Ismajli isto, Jefferson ima kartone, Ćosić vuče ozljedu iz one zadnje minute, što su neki tada protumačili kao njegovo simuliranje…”, nabraja Pušnik, ali zaključuje kako će ona jedanaestorica koja sutra istrče na Poljud dati sve od sebe.

Vjekoslav Lokica ističe kako je Hajduk favorit. Njegova je momčad, otkriva, imala problema s virozama, petnaestorica tri dana nisu trenirala, a neki još osjećaju posljedice. “Hajduk je bolji, kvalitetniji, uostalom vidi se to i na tablici, ali ne idemo tamo skinuti gaće. Pokušat ćemo igrati, pružiti maksimum, ali koliki je naš maksimum teško je reći u ovom trenutku”, rekao je Lokica u najavi sutrašnjeg susreta.

“Najvažnije kako će se igrači postaviti, kako će trkački odgovoriti Hajduku koji će biti agresivan, napadački orijentiran”, ističe Lokica.

Komentiraj