PUCNJAVA U SPLITU: Policija nakon dojave pronašla mrtvu ženu i ozlijeđenog muškarca

Ivo Cagalj/PIXSELL

Jutros oko 4 sata došlo je do pucnjave u Ulici Hrvatske mornarice u Splitu. U pucnjavi je smrtno stradala ženska osoba čiji identitet zasad nije utvrđen. Nakon dojave je policija pronašla tijelo žene u kombiju, dok je ispred vozila ležao ranjeni muškarac.

“Mi smo oko 4:20 zaprimili dojavu o pucnjavi u Ulici Hrvatske mornarice. Čim su došli na teren, policijski su sližbenici u kombiju su zatekli mrtvu žensku osobu, nepoznatog identitet, dok je pored kombija ležao ozlijeđen muškarac koji je također ozlijeđen vatrenim oružjem. Prevezen je u bolnicu u Split i tamo još uvijek traje liječnička obrada. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo i oni će rukovodit očevidom”, rekli su za Index iz policije.

Ubijena je 50-godišnja Marica Č., dok je ispred kombija pronađen ranjen njezin suprug, 49-godišnji Boris Č, doznaje Index. Kraj sebe je imao jurišnu pušku Zagi. Pucao je sebi u glavu, ali je preživio. Prebačen je u splitsku bolnicu.

Policija je na mjestu događaja, očevidom upravlja zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Prije nekoliko mjeseci, Boris je bio prijavljen zbog obiteljskog nasilja, odnosno, zbog prijetnji supruzi preko kćeri. Kako se neslužbeno doznaje, tada su ga priveli, no pušten je nakon toga na slobodu.

Komentiraj