Pucnjava u Međimurju: Ubijena žena, još pet osoba ranjeno. Među njima dijete i maloljetnik

U romskom naselju Parag kod Nedelišća u utorak kasno navečer došlo je do pucnjave u kojoj je jedna žena ubijena dok je više njih ranjeno.

Kako je izvijestila međimurska policija, ranjeno je jedno dijete, jedna maloljetna i tri odrasle osobe. Svi su zbrinuti su u Županijskoj bolnici u Čakovcu.

Policija je izvijestila da je prije pucnjave došlo do svađe više osoba nakon čega je jedna od njih ispalila nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Zasad su privedene tri osobe koje se dovode u vezu sa tim događajem, a je li jedna od njih odgovorna za tragediju znat će se tijekom dana.

“Poduzetim radnjama temeljne, prometne, interventne, specijalne i kriminalističke policije utvrđeno je kako je do pucnjave došlo nakon svađe više osoba, nakon čega je za sada nepoznati počinitelj ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, kojom prilikom je jedna ženska osoba, nažalost, smrtno stradala.

Ranjeno je jedno dijete, jedna maloljetna osoba i tri odrasle osobe. Prema podacima Županijske bolnice Čakovec, svim ranjenim osobama pružena je adekvatna medicinska pomoć”, izvijestili su iz policije.

Tijekom dana očekuje se i konferencija za medije policije.

Komentiraj