Marché International

FOTO: Prvi restoran Marché Mövenpick na autocesti A6 smjer Rijeka- Zagreb

Švicarski lanac restorana Marché International otvorio je obnovljeni restoran sa svojom svježom ugostiteljskom ponudom na autocesti A6 smjer Rijeka- Zagreb.

Obnovljeni restoran nalazi se na odmorištu Ravna Gora, između Rijeke i Zagreba. Cilj projekta je daljnji razvoj koncepta Marché Mövenpick koji kombinira najbolje od dva  švicarska brenda i već je poznat na autocestama.

“U novom restoranu dali smo novo značenje popularnim proizvodima kao što je pizza i salate u sklopu veggie islanda. Kombinirajući trendovski opuštajući užitak i standarde visoke kvalitete ponovo slavimo kulinarske užitke i iskrenu gostoljubivost“, rekao je Oliver Altherr, glavni izvršni direktor Marché Internationala.

U restoranu na 380 kvadratnih metara s oko 200 sjedećih mjesta i sto na terasi, urbano se okruženje susreće s prirodnim elementima kao što su stara hrastovina, ručno rađene keramičke i betonske pločice…

Marché Mövenpick stavlja naglasak na razne vrste salata, meso s roštilja i razne vrste pizza s modernim kombinacijama. Sva jela svježe su pripremljena pred gostima i u njima možete uživati u samoposlužnom restoranu ili ih ponijeti sa sobom svakoga dana od 00 do 24 sata.

Komentiraj