PRIJENOS NA YOUTUBEU Live kamera s igračima u autobusu. Pogledajte slavljeničku rutu

Autor:

19.05.2007., Zagreb - Dinamo slavi naslov prvaka Hrvatske na Trgu bana Josipa Jelacica. Nogometasi Dinama na trg  dolaze u otvorenom autobusu. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dinamo u nedjelju igra posljednju utakmicu sezone. A onda… Proslava trostruke krune. ‘Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb! Svi na Trg – vidimo se u nedjelju!’, poručuju iz Maksimirske 128


Po završetku utakmice Dinamo – Rudeš (nedjelja, Maksimir, početak u 17:30), na maksimirskom travnjaku održat će se ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim slijedi i velika proslava naslova prvaka na Trgu bana Josipa Jelačića, javljaju iz Dinama pa šalju i detaljni plan slavlja.

Nakon ceremonije dodjela pehara i medalja, naši igrači obavit će medijske obaveze te nakon toga odlaze u otvoreni autobus koji će se rutom Maksimirska – Vlaška zaputiti prema glavnom Trgu. Navijačima preporučujemo da se na Trg zapute tramvajem br. 17 od okretišta Borongaj odakle se mogu povesti do stanice Trg žrtava fašizma, a zatim pješice nastaviti do Trga bana Jelačića. Opcija je i pješačka ruta kroz ulice Maksimirsku i Vlašku do Trga, što će ujedno biti i ruta kojom će putovati autobus s igračima Dinama. 

U autobusu s našim igračima imat ćemo live kameru, pa će slijedom toga svi zainteresirani po završetku utakmice i ceremonije dodjele pehara i medalja moći pratiti zbivanja iz autobusa u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu.

Rutu kretanja autobusa s igračima pogledajte na sljedećoj fotografiji: 

GNK Dinamo

Napominjemo kako će tramvajski promet na ruti kojom će se kretati autobus s igračima biti obustavljen. 

Zagrijavanje za proslavu krenut će u popodnevnim satima, a po dolasku autobusa na Trg bana Jelačića počinje velika proslava uz istaknuta i poznata glazbena imena i brojne goste koji će uveličati ovaj poseban dan nakon jedne od najupečatljivijih sezona maksimirskog kluba u povijesti. Vjerujemo da ćemo tog dana na trgu ispisati novu stranicu Dinamove povijesti i zato svi koji u sebi imaju emociju prema našem klubu taj dan trebaju biti s nama na proslavi.

Posljednji put Dinamo je naslov na Trgu proslavio sada već davne 2007. godine, s obzirom da je iza nas jedna od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub, pozivamo sve koji osjećaju i vole Dinamo da nam se pridruže na velikoj proslavi i da pokažemo koliku dinamovštinu nosimo u sebi, zajedno ovjekovječimo posebne uspjehe koje smo ispisali tijekom sezone 2023/24 i zaplavimo Trg!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb! Svi na Trg – vidimo se u nedjelju!‘, poručili su iz Građanskog nogometnog kluba Dinamo.

MILIJUNI STIŽU U DINAMO Barcelona ili Bayern, svejedno: Zarada ide preko 6 000 000 eura

OZNAKE: Dinamo, Zagreb, nhapp

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.