JAKIROVIĆ OSTAJE Zajec ga nahvalio pred Izvršnim odborom, prije otkaza Vlatki Peras

Autor:

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Na dan uzvratne utakmice finala kupa na Rujevici, još jedne koju je Dinamo odradio trijumfalno, pojavile su se medijske špekulacije o tome da je trener Jakirović unatoč sjajnom finišu pod velikim upitnikom


Momčad i struka bili su jači od nagađanja o mogućem otkazu premda ga sigurno nisu mogli ignorirati i izolirati se od takvih napisa. Možda im je to bio još i dodatni motiv.

Danas je zasjedao Dinamov Izvršni odbor i donio definitivnu odluku o otkazu predsjednici uprave Vlatki Peras koja tako nakon 25 godina odlazi iz GNK Dinamo bez ikakve otpremnine i bez prava na prijelazni rok.

DINAMO SLUŽBENO: ‘Otkaz Vlatki Peras, bez otpremnine! Boban? Nismo u kontaktu’

To je vijest dana, najavljivana danima. No navodno se na samom početku dogodila još jedna neslužbena, ali jako bitna ‘odluka’.

Predsjednik Velimir Zajec je uvodno, prije nego što će se smijeniti gospođu Peras, članovima Izvršnog odbora rekao kako status Sergeja Jakirovića nikad uopće nije ni bio tema, pohvalno govorio o rezultatima i radu šefa struke te da i dalje uživa njegovu podršku koji ima od prvog dana, tvrde Sportske novosti.

MILIJUNI STIŽU U DINAMO Barcelona ili Bayern, svejedno: Zarada ide preko 6 000 000 eura

Svaki klub počiva na kontinuitetu svoje sportske politike, a taj se kontinuitet najčešće očituje u što je moguće rjeđim smjenama trenera i sportskih direktora.

Nakon osvojene duple krune, a bez najave nekog novog investicijskog ciklusa u kojem bi se i momčad i struka digle na razinu više, ostanak Jakirovića na klupi zapravo bi bio jedini logičan potez Dinamove vrhuške.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.