PRIJELAZNI ROK: Mario Budimir uskoro novi napadač zagrebačke Lokomotive

Iz NK Lokomotive je stigla službena potvrda da će 33 godišnji Mario Budimir postati novi napadač zagrebačkog kluba.

Budimir još uvijek nije registriran za Lokomotivu jer čeka da iz iranskog Persepolisa stigne dokumentacija potrebna za njegovu registraciju pod HNS-om.

U redove iranskog prvaka Budimir je stigao u siječnju ove godine iz Dinama i potpisao ugovor na 18 mjeseci. U lipnju je odlučio napustiti klub, baš kao i Branko Ivanković, te Božidar Radošević, a razlog je bila neisplata ugovornih obveza od strane Persepolisa. Tijekom boravka u Iranu Budimir je upisao 14 nastupa i postigao tri pogotka.

Napadač Budimir se tako nakon kratkog izbivanja vraća u HT Prvu ligu u kojoj je do sada u dresovima Hajduka, Šibenika, Rudeša i Dinama upisao 42 nastupa i postigao 21 pogodak.

Za službenu stranicu Lokomotive Budimir je izjavio: “Preostaje dobro se spremiti i što bolje ući u sezonu, te pričekati svu dokumentaciju iz Irana oko registracije. Priključiti se što prije momčadi i ući u kontinuitet treninga i utakmica! Prvih par kola definitivno neću imati pravo nastupa dok se ne riješi dokumentacija oko papira, no biti će sve u redu, a u to vrijeme ću se spremiti maksimalno!” , poručio je Budimir.

Komentiraj