PREGOVORI O REFORMAMA: U tijeku sastanak MOST-a, HDZ-a i SDP-a:

FaH

U sjedištu Mosta nezavisnih lista u podne je počeo sastanak na koji je Most pozvao predstavnike  Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste. U pozivu Mosta nezavisnih lista dvjema koalicijama navodi se: “Sve stranke koje žele sudjelovati u formiranju Vlade pozvane su na sastanak. One stranke koje formiraju Vladu, definirat će i druge pozicije, uključujući i one u Saboru”.

Na sastanku neće prisustovati predsjednik SDP-a Zoran Milanović jer je na summitu u Bruxellesu, a SDP predstavljaju Siniša Hajdaš Dončić, Branko Grčić, Arsen Bauk, Boris Lalovac i Milanka Opačić.

HDZ-ov tim na sastanku s Mostom predvodit će zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić. Na pregovorima će ispred HDZ-a sudjelovati i Goran Marić, Oleg Butković, Željko Reiner, Dražen Bošnjaković, Darko Horvat, Martin Pastuović i Nikolina Babić.

Na sastanak nije došao ni Božo Petrov. Od predstavnika Mosta tu su Ivan Lovrinović, Robert Podolnjak, Ines Strenja Linić, Ružica Vukovac i Slaven Dobrović, prenosi HRT. Sastanak će biti zatvoren za javnost i medije, odluka je to svih triju strana.

Ivana Maletić, voditeljica HDZ-ovog tima kazala je da, pošto nema detaljnog dnevnog reda, ne može ulaziti u detalje sastanka s Mostom i SDP-om koji je predviđen u 19 sati. Naglasila je kako će se zalagati za projekte koji su važni za gospodarski rast i razvoj Hrvatske.

 

Uskoro opširnije…

 

 

Komentiraj