ZKM

Predstava ‘Velika bilježnica’ odlično primljena u Crnoj Gori

Predstava ‘Velika bilježnica’ nastala po romanu Agote Kristof, u režiji Edvina Liverića, s uspjehom je izvedena na festivalu MIT (Crnogorski međunarodni kazališni festival) koji traje od 14. do 28. rujna u Gradu Cetinju.

“Tražila se ulaznica više, jako sam zadovoljan izvedbom i mislim da smo zaista, sudeći po aplauzu i komentarima, u Crnu Goru došli sa izvrsnom predstavom, u svakom smislu drukčijom što je i, nadam se, obogatilo festival“, rekao je redatelj Edvin Liverić dodajući da će predstava nakon trijumfa u Mađarskoj i Crnoj Gori, nastaviti gostovanja i izvan Europe, jer upravo za ovim naslovom ZKM-a vlada veliki interes festivalskih programatora i izbornika.

‘Velika bilježnica’ je uvijek izazov za izvedbu i jakoj glumačkoj postavi – Petru Leventiću i Vedranu Živoliću te Anđeli Ramljak, Marici Vidušić, Danijelu Ljuboji te Dori Polić Vitez, kao i zvijezdi umjetnosti na harmonici Merimi Ključo koja na svom omiljenom instrumentu daje poseban čar predstavi.

Tijekom festivala MIT izvest će se deset predstava i tri koncerta iz Crne Gore, Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Belgije i Italije.

Komentiraj