Pozitivne vibracije i optimizam uz online kazališni Bal pod maskama

Suradnjom Kazališta ‘Škrabe’, Kreativnog studia ‘Zvrk’ i Ogranka Matice hrvatske u subotu se u Jastrebarskom organizira tradicionalni kazališni Bal pod maskama, ali online. Na drugačiji način  nastavlja se tradicija popularnih krabuljnih plesova koji su se u tom gradiću održavali 60-ih i 70-ih godina prošloga stoljeća.

Zbog pandemije koronavirusa za ovogodišnji su Bal glumice i glumci Kazališta ‘Škrabe’, kao i njihovi gosti, sve priloge snimili kod kuće, a prikazivat će se i prilozi snimljeni prije početka pandemije. ​Bal će se emitirati i moći pratiti od 19 sati na Online Live TV Croatia.

Iako se ništa ne može mjeriti s doživljajem umjetnosti, glume, plesa i glazbe uživo, od Bala se nije odustalo, a ovom prilikom želi se pokazati i dokazati da se kroz pozitivne vibracije i optimizam izvođača, profesionalaca i amatera u kulturnim programima može uživati i preko interneta.

U programu veselog i rasplesanog kazališnog Bala pod maskama u subotu će se naći i komične scene iz predstava ‘Knjiga o džungli’, ‘Mary Poppins’, ‘Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir’, ‘Velika pustolovina Sherlocka Holmesa’ i ‘Zemlja Čudesa’.

Scenarij i režiju potpisuje Klementina Škrabe, tonski urednik priloga iz predstava je Krešo Karas, za montažu i specijalne efekte zaslužna je Antonia Šamija, a umjetnički voditelj je Nino Škrabe.

Komentiraj