Potvrđeno dodatnih 20 zaraženih u Krapinsko-zagorskoj županiji

 

Još dvadeset novozaraženih u Krapinsko-zagorskoj županiji dijagnosticirano je danas povrh dvoje zaraženih o kojima je Stožer civilne zaštite jutros već izvijestio, pa će Stožer razmotriti dodatne epidemiološke mjere.

Nakon jutrošnjeg priopćenja, Krapinsko-zagorski stožer objavio je “nadopunjeno priopćenje”, u kojemu kaže kako su “od 3. listopada u 12 sati ukupno evidentirane 22 nove osobe pozitivne na koronavirus s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije”. Uz dvije osobe s područja Krapine i Oroslavja, o kojima su danas već izvijestili, novooboljeli imaju prebivalište na području Grada Krapina (5), Općine Veliko Trgovišće (5), Grada Zlatar (3), Grada Pregrada (2), Općine Jesenje (1), Općine Mihovljan (1), Općine Krapinske Toplice (1), Općine Kumrovec (1) i Općine Petrovsko (1).

Ukupno je 141 aktivni slučaj zaraze osoba s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije, a u samoizolaciji je 581 osoba.

Budući da je tri dana zaredom evidentiran dvoznamenkasti broj osoba pozitivnih na koronavirus, Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županija razmatrat će uvođenje novih protuepidemijskih mjera na području Krapinsko-zagorske županije, objavio je Stožer.

Komentiraj