HINA/ Damir SENČAR

POTVRDA U izgorenom automobilu pronađena majka i dvoje malodobne djece

Jutros u mjestu Husaina, nedaleko Kutine, pronađen je automobil sa tri karbonizirana tijela. Automobil se nalazio u šumi, nekoliko stotina metara od glavne ceste. Zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Siska, Sanja Jagušt, potvrdila je u poslijepodnevnim satima kako su se u automobilu nalazila izgorena tijela majke i njeno dvoje maloljetne djece iz Kutine.

Jagušt je donijela odluku da se obavi obdukcija tijela. Uz predstavnike Županijskog državnog odvjetništva, očevid na mjestu nesreće obavili su stručnjaci Centra za forenzična istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba.

“Pronađena su tri mrtva tijela i Županijsko državno odvjetništvo provodi dokaznu radnju očevida. Izdana su tri naloga za obdukciju kako bi se otkrile sve okolnosti stradanja”, rekla je Jagušt.

Neslužbeno se doznaje da je majka srednjih godina, u ponedjeljak rano poslijepodne povezla u autu svoje dvoje djece, djevojčicu od 5 i dječaka od 1,5 godine, i nije se vratila kući, pa je policiji prijavljen njihov nestanak.

Više pojedinosti o njihovom stradavanju biti će poznato nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

Komentiraj