Good Game Zagreb

Posjetitelje turnira Good Game Zagreb očekuju brojne fun zone

Muzej suvremene umjetnosti ovogodišnji je dom turnira Good Game Zagreb 2019, koji otvara vrata brojnim obožavateljima esporta i prateće industrije. Bit će tu sjajnih dvoboja, okršaja za natjecatelje i posjetitelje, a osim najavljene konferencije, postavljene su i posebne zone koje će privlačiti pažnju svojim izgledom te sadržajima.

Ukupno 32 kompanije natjecat će se ovaj vikend u igrici koja svoje poklonike u svijetu broji u milijunima – Counter Strikeu. Igra je to koja zahtjeva koncentraciju, timski rad, taktiku i posebne gamerske vještine. Natjecanje započinje u petak, 10. svibnja u 9.30 sati, a koji će tim pokazati najveću spremnost i borbeni duh, doznat će se u subotu, 11. svibnja, kada će biti uručeni veliki pobjednički pehari u dvije kategorije, A i B ligi.

Od posebnih zona istaknimo, Art Expo sa grafiti umjetnicima, Escape Room za obožavatelja zagonetki i logičkih zadataka, Tough Mudder za one koji se žele okušati u snazi i izdržljivosti, zona sa Greyp biciklima, Green Corner sa masažama i zdravim sokovima te Expo Arena u kojoj će Samsung i A1 predstaviti ono najbolje od tehnologije.

Tu je i Here be Dragons kućica za najveće fanove pop kulture, Retro Arena gdje će se moći zaigrati neke od najpoznatijih igara iz prošlog stoljeća, Food Corner gdje će se moći zaigrati i FIFA te dodatni esport turniri u igrama Rocket League (samo u subotu u 10 sati), Apex Legends (petak i subota u 11 sati), Mario Kart turnir (petak i subota u 13 sati) te HTC Beat Saber turnir (petak i subota u 15 sati).

Kao i prošle godine, posebno mjesto u priči Good Game imaju mladi studenti. Naime, osim druženja i gejmanja, tamo ih očekuje i susret s potencijalnim poslodavcima, a da bi se to ostvarilo, trebaju pripremiti najnovije životopise koje će organizatori dostaviti u ruke svih tvrtki koje su se prijavile za sudjelovanje te im tako ubrzati proces pronalaska prvog posla ili prakse.

Karakter ovog turnira je humanitarni pa će sav prikupljeni novac ići u fond projekta Good Game Liftoff, startup natjecanje za mlade poduzetnike.

Komentiraj