FaH

Policija uhitila tri osobe zbog sumnje da su povezane s nasilnom smrću trogodišnjeg dječaka

Zbog sumnje da su povezani sa nasilnom smrću trogodišnjeg djeteta u Puli, nakon kriminalističkog istraživanja uhićene su tri osobe, dvije žene i jedan muškarac, izvijestila je u srijedu navečer istarska policija.

Nakon obavljenog očevida i kriminalističke obrade uhićene su tri osobe, dok se nad još nekoliko osoba radi kriminalistička obrada, nakon koje će se znati koliko je osoba upleteno u ovaj tragični slučaj – istaknula je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač. Premda novinarima nije htjela potvrditi niti opovrgnuti tu informaciju, neslužbeno se doznaje kako je među troje uhićenih i majka djeteta.

Trogodišnje dijete pronađeno je u srijedu ujutro oko devet sati u blizini lučice Mandrač u Puli a tijekom noći  je njegova 32- godišnja majka prijavila nestanak djeteta. Dijete je nestalo pod čudnim okolnostima u utorak navečer, a iako se sumnjalo u istinitost dojave, policijski službenici su cijelu noć intenzivno tragali za djetetom.

Obrat u potrazi dogodio se u jutarnjim satima kada je upravo majka  dovela policiju na mjesto pronalaska tijela. Radi se o dijelu pulskog zaljeva koji je bivša vojna zona i na kojem je teren teže pristupačan, a nalazi se u blizini adrese Akvilejski prilaz 2 na kojoj je dijete prebivalo.

Komentiraj