Policija objavila detalje nesreće u Sesvetama, poginuli 25-godišnji motociklist pretjecao preko pune crte i bez vozačke

Autor:

26.06.2021.,Sesvete -  U sudaru osobnog vozila i motocikla jedna osoba smrtno stradala. Nesreca se dogodila u krizanju Industrijske i Jelkovecke ulice. 
Ocevid u tijeku
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Emica Elvedji/PIXSELL

Zagrebačka policija objavila je u nedjelju detalje prometne nesreće u kojoj je u subotu u Sesvetama smrtno stradao 25-godišnji motociklist.

“Jučer, 26. lipnja oko 18.15 sati na području Sesveta, 40-godišnjakinja upravljala je osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Industrijske ulice u smjeru istoka te dolaskom do raskrižja s kolnikom Jelkovečke ulice započela je radnju skretanja ulijevo a da se nije prethodno uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i imovinu, ne vodeći računa o smjeru kretanja svog vozila i položaju vozila koji ju pretječu. U tom trenutku došlo je do kočenja i pada te naleta na njezino vozilo motocikla marke Aprilia zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 25-godišnjak koji u trenutku upravljanja nije imao upisanu „A“ kategoriju u vozačku dozvolu dok je pretjecao kolonu vozila na mjestu gdje je to zabranjeno punom uzdužnom linijom”, navodi se u policijskom priopćenju.

U prometnoj je nesreći smrtno stradao 25-godišnji motociklist.

Na policijskom očevidu bio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu.

Promet u zoni raskrižja Industrijske i Jelkovečke ulice od 18:20 do 21:10 vio je obustavljen i preusmjeren na okolne pravce.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.