Policija objavila detalje nesreće u Poreču u kojoj je poginuo Francuz

 

Istarska policija objavila je u subotu detalje prometne nesreće u kojoj je u petak u Poreču poginuo 45-godišnji Francuz.

Prometna nesreća dogodila je u petak u poslijepodnevnim satima na cesti Tar-Poreč. U nesreći je život izgubio 45-godišnji muškarac iz Francuske.

Nesreća se dogodila kada je Francuz Audijem počeo pretjecati druga vozila, a kada se vraćao u svoju prometnu traku zbog neprilagođene brzine i izbjegavanja udara u zadnji dio automobila Toyota, kojim je upravljao 49-godišnji Talijan, skrenuo je na suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom automobila udario u teretno vozilo kojim je upravljao 49-godišnjak.

Nakon sudara s kamionom, udario je u Toyotu te su se oba automobila zarotirala na kolniku, a kamion je od siline udarca odbačen u odvodni kanal.

Od zadobivenih ozljeda državljanin Francuske smrtno je stradao, a njegova 45-godišnja suvozačica, francuska državljanka i vozač teretnog vozila lakše su ozlijeđeni.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije. Osim policije, na mjestu događaja intervenirali su i porečki vatrogasci.

Komentiraj