PLENKOVIĆ O POSAVCU: “Naravno da ćemo razgovarati, imamo sastanak uoči sjednice”

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je u posjetu Međimurskog županiji. U Čakovcu će se danas održati sjednica Vlade na kojoj će biti donesene odluke o tri milijarde kuna vrijednim projektima investiranja u Međimurje, od kojih se većina odnosi na infrastrukturu.

HNS-ov međimurski župan Matija Posavec, koji traži raskid koalicije s HDZ-om, rekao je jučer da će doći na sjednicu Vlade u Čakovcu, ali neće ići na kavice prilikom obilaska županije, ocjenjujući sramotnima poruke po kojima se zaobilazi institut Županije i njega kao župana.

Na pitanje hoće li danas razgovarati s međimurskim županom Matijom Posavcem, Plenković je kazao: “Naravno da ćemo razgovarati, imamo sastanak sa županom uoči sjednice Vlade u 12 sati. Veselim se što ćemo sa sjednicom Vlade donijeti pozamašan broj projekata u Međimurje”, prenosi N1.

Plenković je kazao i kako Prelog dobiva Centar za socijalnu skrb. “U ovoj županiji je niz aktivnih, radišnih i poduzetnih ljudi. Vlada će nastaviti podupirati kroz razne projekte i programe kako bismo pomagali naše poduzetnike i obrtnike”, rekao je Plenković tijekom posjeta jednoj od tvornica u Prelogu.

Komentiraj