PITAJTE GA… Grbin odgovorio na Butkovićevu objavu: ‘On sve zna, osim kakve je poruke slao Rimac’

Autor:

10.04.2024., Krapina - Koalicija Rijeke pravde predstavila je u Krapini kandidate i kandidatkinje za III. izbornu jedinicu na predstojecim parlamentarnim izborima. Photo: Zeljko Haldika/PIXSELL

Zeljko Haldika/PIXSELL

Nakon što se ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković oglasio na Facebooku i poručio da predsjednik Zoran Milanović u petak planira dati ostavku, oglasio se i SDP-ov Peđa Grbin.

“Pitajte Butkovića, on sve zna, osim kakve je poruke slao Josipi Rimac”, odgovorio je za 24 sata predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Što je rekao Butković?

“Dobro jutro Zorane, što ja to čujem? SUTRA DAJEŠ OSTAVKU!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret”, piše Butković.

“Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga!! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Ne može ti jedini program biti – pohapsit ću vas sve, sve ću vam uzeti, uključujući i moju kravicu Milovu”, piše.

NOVI PREOKRET NA POMOLU? Pitamo vas: Hoće li Zoran Milanović dati ostavku?

‘LAST MINUTE’ SCENARIJ Što ako Milanović zaista podnese ostavku?

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.