Goran Kovacic/PIXSELL

PETEV “Utakmice protiv Hajduka najveće su u hrvatskom nogometu”

Trener zagrebačkog Dinama Ivajlo Petev u petak je najavio sutrašnju utakmicu protiv Hajduka, koja na Maksmiru počinje u 15 sati.

“Najveći je ovo derbi u Hrvatskoj, nadam se da će opravdati taj naziv”, rekao je na početku konferencije za novinare Petev dodajući kako očekuje bolju igru Dinama i koncentriranost svojih nogometaša. “I, jedino što je bitno, da osvojimo svih tri boda. Svjesni smo da je sve u našim rukama”, rekao je Petev.

Naglasio je kako su utakmice protiv Hajduka najveće u hrvatskom nogometu. “Dakako, svaka utakmica je bitna, ali ovo je najveći derbi”, smatra.

Petev je rekao kako Hajduk ima dosta opasnih igrača i kako su dobra momčad, ali je i ponovio kako sve ovisi o njegovim nogometašima. Carillo ga, priznaje, može iznenaditi taktikom. “pak, siguran sam da ćemo odigrati jako pametno i tražiti našu ideju”, poručio je.

Na kraju je rekao kako je Rijeka favorit prvenstva jer ima četiri boda prenosti, ali dodao kkao je do kraja još dosta utakmica i još ništa nije riješeno. “Moramo se koncentrirati na sebe i da pobijedimo sve do kraja. O Rijeci uopće ne želim pričati, jer je pred nama derbi s Hajdukom”, zaključio je Petev.

Komentiraj