Peter Hook najavio novu seriju koncerata ‘The Sound Of Joy Division Orchestrated’

Peter Hook i i komorni orkestar Manchester Camerata najavili su još dva nastupa uživo u sklopu serije nastupa ‘The Sound Of Joy Division Orchestrated’. Basist Joy Divisiona Peter Hook surađivao je s komornim orkestrom još 2019. godine na tri koncerta, uključujući nastup u Royal Albert Hallu u Londonu, kada su se ponovo mogli čuti ‘post punk elementi koji su oblikovali revolucionarni zvuk Joy Division-a, usklađen s velikim orkestrom koji je zadržao i ispoštovao duh koji je definirao njihovo naslijeđe“.

‘The Sound Of Joy Division Orchestrated’ vraća se u London gdje će nastupiti u Palladiumu 10. rujna, prije nego što Hook i orkestra otputuju na sjever u Manchester na poseban nastup u O2 Apollo u Manchesteru 17. rujna. “Ovo mora biti jedna od najškakljivijih stvari koje sam ikada učinio”, rekao je Hook u izjavi osvrnuvši se na prve svirke ‘The Sound Of Joy Division Orchestrated’ u 2019. “Rasprodati Royal Albert Hall je fantastičan kompliment i to su mi svi rekli prije tog koncerta. Reakcija je bila prekrasna i ovoga puta radujem se što ću i sam moći uživati. Održati prvi puta koncert u Manchester bit će vrlo, vrlo posebno.”

Glazbeni redatelj Tim Crooks dodao je tom prilikom: „Sjajna je vijest da ćemo ovu nevjerojatnu predstavu dovesti u The Palladium i The Apollo, dva od mojih najdražih mjesta ikad. Kao glazbenicima svima nam je nedostajalo da možemo nastupiti tijekom prošle godine, baš kao što su obožavatelji propustili svoje omiljene svirke. Nadajmo se da će ovi koncerti biti dugo očekivano veselje za sve. ”

Komentiraj