Periš: “Samo mi je važno da znam razlog zašto je Matej otišao”

Ni nakon više od tri mjeseca ne zna se što se dogodilo nestalom Mateju Perišu u Beogradu, a njegov otac Nenad Periš ne odustaje od potrage i traži odgovore.

“Jutros sam razgovarao s policijom, kao i svaki dan, nema nikakvih informacija koje su važne za nekakvu promjenu načina slaganja mozaika. Matej još uvijek nije pronađen”, rekao je Periš za HRT.

Matejev otac se nedavno vratio u Split, da bude oslonac svojoj obitelji. Svaki dan komunicira sa srbijanskom policijom.

“Uvjerio sam se već niz puta da srbijanska policija uistinu želi riješiti ovaj slučaj. Profesionalno ga žele riješiti, nestao je čovjek na području Srbije koji nije pronađen, to je za njih profesionalni izazov”, dodao je.

Jutros su mu potvrdili, govori, da i dalje rade na slučaju i da se potraga nastavlja.

Otkako je došao u Split, u Dunavu je pronađeno nekoliko tijela, odmah je o svemu obaviješten. Kaže da su to profesionalci, svoj dio posla odrađuju profesionalno.

“Isključivo me interesira gdje se Matej nalazi, želim do toga doći, samo me istina može do toga dovesti. Samo mi je važno da znam razlog zašto je Matej otišao i da ga pronađu, živoga ili kako god bude. Realnost je realnost, moramo prihvatiti što god da bude”, naglasio je Periš.

Zamolio je sve koji išta znaju, da informacije dostave ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske ili Srbije.

Komentiraj