Odvjetnik Ivana Crnjca, jednog od uhićenih u slučaju Agrokor, Ljubo Pavasović Visković za N1 je rekao da bi rezultat svega ovoga mogli čekati godinama. Ni u kasnim poslijepodnevnim satima nitko od uhićenih još uvijek nije doveden na ispitivanja u zgradu Općinskog državnog odvjedništva u Zagrebu, a Pavasović Visković kaže kako to nije uobičajeno te da je moguće da ispitivanje bude tek sutra.

Na pitanje za što se sve tereti njegov klijent Pavasović Visković kaže da je za sada riječ o vrlo općenitim optužnicama, a sve je vezano uz nedavno revizorsko izvješće koje je iznio povjerenik Ante Ramljak

“To su opća mjesta već objavljivanja u medijima, sve što smo čuli od povjerenika. Vidjeli smo jedan oskudan tekst koji nije specificiran. Sutra ćemo meritorno.Tu je zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje službenih i poslovnih isprava te povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga. Ono što je detaljno, prave stvari ćemo vidjeti tek sutra”, objasnio je odvjetnik.

Pavasović Visković smatra kako će se njegov klijent u ovom rtenutku najvjerojatnije braniti šutnjom. “Za drugačiju obranu trebalo bi pročitati spise od tisuću stranica, da idemo nepripremljeni to bi bio ceh koji bi se mogao skupo platiti”, rekao je dodajući kako je Crnjac potpuno mirn i vjeruje da će svoju nev9inost dokazati u postupku.

“Kako će sve ovo završiti gledat ćemo sljedećih godina”, zaključio je odvjetnik.

Komentiraj