Oxette

FOTO: OXETTE Grčki glamour dobio zagrebačku adresu

Jedno od najbrže rastućih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka – Oxette, ove godine slavi punoljetnost svog postojanja.

Moderan i unikatan dizajn, cijena i kvaliteta razlozi su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja svijeta, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, odnedavno se pridružio i Grad Zagreb prodajnim mjestom u Arena Centru.

Ključ uspjeha dugogodišnje tradicije izrade nakita zasigurno se krije već i u samom porijeklu imena. Riječ ‘oxette’, odnosno ‘snažna žena’, nastala je od grčke riječi OX (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski). Ova zanimljiva kombinacija riječi daje naslutiti kako se radi o nakitu namijenjenom profinjenim, dinamičnim, modernim i neovisnim ženama koje su već otkrile sebe, a modu koriste kako bi izrazile svoju osobnost i stav.

Upravo osobno izražavanje predstavlja filozofiju Oxette, čiji je dizajn inspiriran svijetskim trendovima u modi i umjetnosti, kombinirajući eleganciju, neformalnost i glamur, koje ga čine nosivim u svim prilikama. Ovaj statement nakit jednostavan je i na vrlo stylish-način upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju, bilo da se radi o casual dnevnoj prigodi ili pak ludom noćnom provodu.

Oxette donosi neku novu modnu priču kroz izniman dizajn, razigranost i originalnost…

oxette-1

oxette-2

oxette-3

oxette-4

oxette-5

 

Komentiraj