OVO POSTAJE SVE GORE Na Traumatologiji ne znaju tko je muškarac koji se zapalio! Kako to zna dr. Štajminger?

Autor:

11.06.2024., Zagreb - Dokorica Gordana Satajminger dala izjavu o splaljivanju na Trgu svetog Marka. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Liječnica Gordana Štajminger danas je iznosila privatne podatke o muškarcu koji se zapalio na Markovu trgu, ali u bolnici, na Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice njegov identitet još nije poznat i, kako doznaje nacional.hr, zaveden je još uvijek kao N.N.! Cijeli slučaj se pretvara u strašan zdravstveno-politički skandal. 

Postavlja se pitanje kako dr. Štajminger zna tko je čovjek koji si je pokušao oduzeti život na Markovom trgu, kakve su mu navike, kako živi i u kojim životnim uvjetima, a da o tome pojma nemaju bolnički liječnici koji mu se bore za život. Je li dr. Štajminger to doznala iz njegovih privatnih stvari koje je imao sa sobom u trenutku samozapaljenja? Zašto je to zatajila kolegama liječnicima? Je li ikome otkrila svoja saznanja, ako nije kolegama liječnicima? I, u konačnici, zna li ona doista tko je nesretni muškarac ili se vodila neprovjerenim glasinama, koje je podijelila s čitavom javnošću?

Njezin današnji skandalozni istup dr. Branko Kolarić ocijenio je snažnim kršenjem dostojanstva ozlijeđene osobe. Komentar smo pokušali dobiti i od predsjednika Hrvatske liječničke komore Krešimira Luetića, ali u toj instituciji i dalje vlada zavjet šutnje. Ako se oglase, njihovo očitovanje ćemo odmah i objaviti.

SKANDALOZNI ISTUP SABORSKE LIJEČNICE Stala pred kamere i iznosila privatne pojedinosti stradalog na Markovom trgu


UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA: Svi članci objavljeni u izdanjima Nacional News Corporationa njegovo su vlasništvo. Nacional News Corporation dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora. Nacional News Corporation tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.