Screenshot YouTube

Otvorenje sedme Gyms4you teretane u Republici Hrvatskoj

Gyms4you je lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu.

Ovaj jedinstveni lanac klubova trenutno posluje u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, najavljujemo otvorenje još jednog, sedmog po redu fitness kluba, koji se nalazi u Gradu Zagrebu.

Nova teretana nalazi se u Centru Nova galerija (Zagrebačka avenija 104) i svoja vrata otvara 28. siječnja. Nove članove očekuje ekskluzivna ponuda na dan otvorenja, koje će započeti u 10 sati.

Za razliku od drugih fitness klubova u Republici Hrvatskoj, Gyms4you klubovi rade non-stop, svih sedam dana u tjednu, svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći.

Gyms4you je jedinstven lanac i po tome što se u teretanu ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi na svim lokacijama.

Dvorana je opremljena kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i raznim spravama za vježbanje (istaknimo spravu OMNIA). Članovima su na raspolaganju pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge itd.

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li početnici, rekreativci ili sportaši…

Komentiraj