Otvorena Knjiga žalosti i u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, prvi se upisao predsjednik Skupštine Mislav Herman

U povodu smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, Knjiga žalosti otvorena je u nedjelju i u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, a prvi se u Knjigu upisao predsjednik Skupštine Mislav Herman (HDZ).

“S velikom tugom i žaljenjem opraštam se od gospodina Milana Bandića, gradonačelnika Grada Zagreba, grada kojeg je neizmjerno volio, za kojI je živio. Milan Bandić ostat će zapamćen kao najdugovječniji gradonačelnik ovoga grada, osoba velike snage i političar koji je ostavio veliki trag u povijesti naše metropole. Posljednji pozdrav, gradonačelniče…”, upisao je u Knjigu žalosti predsjednik Gradske skupštine Mislav Herman.

Građani se od danas mogu upisivati i u tu Knjigu žalosti koja je u povodu smrti gradonačelnika Bandića otvorena u Gradskoj skupštini, u Staroj gradskoj vijećnici, u Vjenčanoj dvorani II., u Ulici sv. Ćirila i Metoda 5.

Druga knjiga žalosti u predvorju Gradske uprave

Knjiga žalosti u povodu smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića od danas je otvorena i u predvorju Gradske uprave, na Trgu Stjepana Radića 1, u koju se od podneva upisuju građani te suradnici, kolege i prijatelji gradonačelnika Bandića.

Svečana komemoracija u povodu smrti gradonačelnika Milana Bandića održat će se u utorak u 11 sati u Hrvatskome narodnom kazalištu, a posljednji ispraćaj bit će u srijedu, u 12 sati na gradskom groblju Mirogoju.

Komentiraj