Ivo Cagalj/PIXSELL

Otvorena istraga protiv Stanka Jurića: "Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti"

Disciplinski sudac Alen Klakočer pokrenuo je disciplinski postupak protiv nogometaša Hajduka Stanka Jurića. On se, podsjetimo, nakon velike pobjede nad Rijekom (4:0) u kojem je upisao pogodak i asistenciju, popeo na tribinu na kojoj je bila Torcida i poveo navijanje.
Problem je što je pjevao “I Purgera i Riječana, i šakama i nogama”, a Klakočar je zatražio dodatna očitovanja. Prema pisanju nekih medija, Jurić bi mogao biti kažnje s čak osam utakmica, a spominje se i rasizam.
“Otišao sam na sjever jer mi je jedna od životnih želja bila zapjevati s Torcidom. Pjesma je krenula s tribine, ponijele su me emocije. To mi jedan od najemotivnijih trenutaka u životu”, rekao je za Dalmatinski portal Jurić nekoliko dana nakon derbija.
“Pjesma je krenula s tribine. Ja sam pjevao ‘ja te volim Hajduče’. Krenuo sam pjevati jedno, a Torcida je nastavila pjevati što je vođa navijanja pjevao. Ali to nije bitno, bitno je da smo pobijedili i da smo korak bliže Europi”, rekao je Jurić i poručio: “Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti. Ispričavam se ako sam ikoga uvrijedio, nije mi bila namjera”.

Komentiraj