Prodajna mreža SPAR-a u Republici Hrvatskoj raste iz godine u godinu, a trenutno obuhvaća 103 poslovnice s više od 4 300 zaposlenih

Grad Zagreb je danas bogatiji za još jedno prodajno mjesto koje će svojom vrhunskom ponudom zadovoljiti potrebe budućih kupaca. Riječ je o novom SPAR supermarketu, u Banjavčićevoj ulici 22a, kojim je SPAR još proširio svoju prodajnu mrežu.

Novi SPAR supermarket smjestio se na atraktivnoj lokaciji na 1 100 kvadratnih metara prodajne površine gdje će kupcima na usluzi biti 45 djelatnika.

“Otvaranjem nove poslovnice nastavili smo svoj investicijski ciklus u koji smo ove godine uložili više od 50 milijuna eura. U istom smjeru ćemo nastaviti i u nadolazećoj godini, jer želimo još ulagati i širiti se kako bi SPAR poslovnice bile dostupne na što više mjesta i što većem broju naših kupaca“, rekao je prilikom otvorenja Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Otvorenju novog SPAR supermarketa prisustvovao je i gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić, koji je ovu prigodu iskoristio i za proslavu svog rođendana.

Komentiraj