Nakon povratka u Zagreb, nogometaši Dinama istaknuli su kako su jako sretni što su se iz Slovačke vratili s tri boda. U Trnavi su pobijedili Spartak 2:1 i približili se plasmanu u drugi krug natjecanja, izvještava HRT.

Prvo poluvrijeme nije bilo kao što smo priželjkivali, ali smo jako dobro ušli u drugom dijelu i mislim da smo zasluženo odnijeli sva tri boda, rekao je Mario Gavranović koji je postigao izjednačujući gol u 64. minuti.

Modri na proljeće u Europi čekaju već 48 godina: Ne smijemo prerano govoriti. Dobili smo i trebamo večeras uživati u ovoj ponovno velikoj pobjedi jer devet u bodova u Europi nije lako uzeti u tri utakmice.

U sljedećem kolu 8. studenoga sastaju se isti suparnici, samo će zamijeniti domaćinstva. Dinamo i Spartak će igrati na stadionu Maksimir, a Dinamu je zbog kazne zatvorena sjeverna tribina.

Okrećemo se prvenstvu i sljedećim utakmicama, a u sljedećoj utakmici doma želimo potvrditi prolazak dalje,
zaključio je Gavranović.

Mislav Oršić postigao je pobjednički gol za Dinamo u 77. minuti: Nije bilo lako primili smo taj nesretni gol. To nas je unazadilo. Skupili smo glave u drugom poluvremenu i dobro krenuli, puno hrabrije, spustili smo loptu na zemlju i onda smo puno lakše dolazili do prilika. Gol posvećujem ženi i djetetu.

Komentiraj