Održan treći po redu ‘Business Speed Dating by Z & Z’

Željka Mikulčić

Poslovni događaj ‘Business Speed Dating by Z & Z’ održan je u Kongresnom centru Forum u Zagrebu. Cilj ovog eventa bilo je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je izveden događaj? Okupljeni sudionici zauzeli su sjedeća mjesta jedni nasuprot drugih. Svatko je imao minutu da predstavi sebe, čime se bavi i koji problem rješava. Kada zvoni kraj minute, svatko se pomjeri za jedno mjesto u desno.

Zašto Zrinka Peharec i Željka Barišić? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da ljudi iz različitih branši nisu imali prilike međusobno se upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvarili su mrežu novih poslovnih kontakata.

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj nastavljen je u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum koji nam je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja.

Na trećem po redu ‘Business Speed Datingu’ dobili smo više zadovoljnih povratnih informacija sudionika. Organizatorice Zrinka Peharec i Željka Barišić su najavile niz evenata koje spremaju na jesen te radionice i edukacije na temu prodaje, psihologije prodaje i komunikacija u suradnji sa Mind Lab-om i Sandrom Kreljevićem.

“Iznimno smo zadovoljne velikim odazivom sudionika, a još više sklopljenih suradnjama i prvim realizranim poslovima. Sve to potvrđuje da događaje koje organiziramo donose rezultate. Na taj način naš cilj je ispunjen“, rele su organizatorice Zrinka Peharec i Željka Barišić iz Life by Z&Z.

“Suradnja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Zrinke Peharec i Željke Barišić pokazala se kroz organizaciju Business Speed Datinga izuzetno konstruktivnom i plodonosnom, a pokazalo se i još jednom da proaktivnost mladih ljudi, što su ove naše dvije članice i pokazale, predstavlja dobitnu kombinaciju za poduzetništvo. U prvom redu jer je poslovni milje u Zagrebu vrlo brzo prepoznao BSD-ing kao isplativ i učinkovit networking i platformu za nove poslovne prilike. Ponosna sam na Zrinku i Željku što su već sa svojim prvim izlaskom na realno tržište s projektom Business Speed Dating ostvarile izniman učinak“, rekla je Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Komentiraj