Screenshot YouTube

Prve fotografije Jennifer Hudson u ulozi glazbene dive Arethe Franklin

Američki mediji su otkrili prve fotografije Jennifer Hudson iz filma ‘Respect’. Hudson tumači ulogu glazbene dive Arethe Franklin, piše channel24.co.za.

Glumica i pjevačica je snimljena na setu u New York Cityu ovaj vikend. Kratka frizura i retro kaput nisu krasili samo nju, u sličnoj odjevnoj kombinaciji uz smeđi šešir je bio i Marlon Wayans, koji tumači ulogu supruga dive, Teda Whitea. Ističe se kako su snimali scenu iz 1966. godine, koja završava poljupcem i vožnjom u oldtimeru.

“Priča o putovanju Arethe Franklin od dječje zvijezde u Detroitu do velike međunarodne dive puna je borbe i trijumfa. Njezin život jedna je od najvećih američkih priča svih vremena”, poručila je na početku godine redateljica Liesl Tommy.

Tracey Scott Wilson je napisao scenarij baziran na životnoj priči ‘Kraljice Soula’.

Prema svjedočenjima i pisanju medija, upravo je Aretha Franklin odabrala Hudson da glumi u filmu. Podsjetimo kako je američka glumica i pjevačica na sprovodu dive u Detroitu vrlo emotivno otpjevala pjesmu “Amazing Grace”, a sudjelovala je i na velikom oproštajnom koncertu uz druga glazbena imena.

Uloge u filmu još tumače: Skye Dakota Turner, Forest Whitaker, Audra McDonald, Mary J. Blige, Tate Donovan, Tituss Burgess… 

Komentiraj