Obožavatelji napali redatelje filma “Sve u isto vrijeme”, tvrde da su se prodali korporaciji

Nedavno je objavljeno kako će Daniel Kwan i Daniel Scheinert, redatelji Oscarom nagrađenog filma „Sve u isto vrijeme“, režirati novu seriju temeljenu na frašizi „Ratovi zvijezda“ pod nazivom “The Skeleton Crew”. Serija će se prikazivati na streaming platformi Disney+ a glavnu ulogu imat će Jude Law. U središtu priče naći će se grupa klinaca koji će se izgubiti u galaksiji. Autor serije je Jon Watts, poznat po režiji filma „Spider-Man: No Way Home”, koji je potvrdio da će to biti avantura nalik seriji „Stranger Things“ u kojoj će adolescenti pokušati pronaći put do kuće. Međutim, ta vijest nije oduševila mnoge ljubitelje filma „Sve u isto vrijeme“ koji su na društvenim mrežana kritizirali redateljski par, poznat po nazivom The Daniels, navodeći kako ih je „usisala korporativna mašina“.

Kritike su bile toliko brojne da su Daniel Kwan i Daniel Scheinert odlučili odgovoriti obožavateljima na njihove kritike. „Svi oni koji nas napadaju i tvrde da nas je usisala ‘korporativna mašina’ mogu odahnuti. Ovakvi naslovi uvijek su zavaravajući. Ne brinite. Ne radimo na cijeloj seriji, gostujemo kao redatelji na jednoj epizodi. Jon Watt nas je to davno pitao (prije no što je ‘Sve u isto vrijeme’ došao u kina). Volimo Jona, volimo ‘Ratove zvijezda’, volimo učiti o novim tehnologijama, volimo upoznavati nove glumce i filmsku ekipu, a i trebamo radne dane da bi zadržali naše zdravstveno osiguranje (!!!) tako da smo s lakoćom to prihvatili“, napisao je Daniel Kwan u objavi na Instagramu te je dodao „Naš slijedeći film biti će originalan projekt Danielsa tako da prestanete brinuti (i prestanite me smetati s time)“.

Danielsi su prošle godine režirali epizodu serije „The Skeleton Crew“, prije no što su pomeli konkurenciju na ovogodišnjim Oscarima. Ujedno, prošle godine su za portal IndieWire rekli kako su svojedobno odbili ponudu Marvela da rade na seriji „Loki“ za streaming platformu Disney+ a sve kako bi režirali film „Sve u isto vrijeme“. Kažu kako su otišli na sastanak vezano za seriju „Loki“ ali su odmah rekli kako ne žele raditi na toj seriji.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner